W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację podstawowych jej funkcji.

Te cookies są niezbędne do funkcjonowania naszej strony i nie może być wyłączony w naszych systemach. Możesz zmienić ustawienia tak, aby je zablokować, jednak strona nie będzie wtedy funkcjonowała prawidłowo
Te cookies pozwalają nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony. Pomagają nam też dowiedzieć się, które strony są najbardziej popularne lub jak odwiedzający poruszają się po naszej witrynie. Jeśli zablokujesz ten rodzaj cookies nie będziemy mogli zbierać informacji o korzystaniu z witryny oraz nie będziemy w stanie monitorować jej wydajności.
Te cookies służą do tego, aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej polityce prywatności.
Aktualności

BBlogsfera: Margarett o czasie lodożerców

BBlogsfera: Margarett  o czasie lodożerców

Ananas z bazylią, lody marchewkowe czy pietruszkowo-gruszkowe, buraczano-truskawkowe, lawendowe, szałwiowe i te z rokitnikiem czy odtwarzanie smaków popularnych batonów - w wielu, szczególnie tych rzemieślniczych lodziarniach, można znaleźć różne smaki. Można też spotkać smaki dla nas zupełnie zwariowane: lody oscypkowe, łososiowe czy ziemniaczane. I chociaż nas takie połączenia mogą szokować, to we Włoszech czy Japonii już od dawna lody wytrawne nie budzą emocji - pisze Marga w bblogosferze. A może chcecie spróbować zrobić lody buraczane - przepis i całą resztę jak zwykle znjadziecie tutaj: https://lubbie.pl/blogosfera/czas-lodozercow

Powiązane artykuły

O nas

Portal jest miejscem spotkania i dyskusji dla tych, którym nie wystarcza codzienna dawka smutnych newsów, jednakowych we wszystkich mediach. Chcemy pisać o naszym mieście, Bielsku-Białej, bo lubimy to miasto i jego mieszkańców. W naszej pracy pozostajemy niezależni od lokalnych władz i biznesu.

Cart